Az idő ciklusai

Oldal tartalma:

Roger Penrose - Az idő ciklusai

Letöltés Az idő ciklusai könyvet pdf, epub és mobi

Az idő ciklusai.pdf
Az idő ciklusai.epub
Az idő ciklusai.mobi

  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Szakkönyvek
  • 280 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630590679
  • Cikkszám: 1057940
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az idő ciklusai

Töltse le az ingyenes PDF Az idő ciklusai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az idő ciklusai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az idő ciklusai (pdf, epub és mobi)

Az idő ciklusai leírása

Az univerzum egyik legnagyobb rejtélye, hogy honnan is származik – ezzel  a mondattal kezdi korszakalkotó könyvét Roger Penrose, korunk egyik legismertebb matematikai fizikusa, aki művében a kozmológia teljesen új perspektíváját vázolja fel, meglepő választ adva arra a kérdésre, hogy mi volt a Nagy Bumm előtt.

Penrose azonban nem csupán a világegyetem keletkezését helyezi újszerű megvilágításba, hanem azt is felvázolja, miként válik majd gyorsulva táguló univerzumunk – egyszer bizonyára bekövetkező – végzete egy új univerzum „nagy bummjává". Elméletét a termodinamika második törvényének és a téridő fényidő-geometriájának alapos vizsgálatára alapozza, elénk tárva az univerzum folyamatos változásának részleteit. Magyarázatai meggyőzőek, ugyanakkor a laikusok számára is érthetők; az Oxfordi Egyetem professzora ügyelt arra, hogy a bonyolult matematikai levezetéseket a függelékbe száműzze, így a szakmabeliek ugyanolyan értékes információkat kaphatnak, mint azok az olvasók, akik egyszerűen csak szeretnék megérteni világunk keletkezésének titkait.

Leave a Reply