Az Ezüst Utazó: Példabeszéd

Oldal tartalma:

Stan Lee - Az Ezüst Utazó: Példabeszéd

Letöltés Az Ezüst Utazó: Példabeszéd könyvet pdf, epub és mobi

Az Ezüst Utazó: Példabeszéd.pdf
Az Ezüst Utazó: Példabeszéd.epub
Az Ezüst Utazó: Példabeszéd.mobi

  • Fumax Kft.
  • Képregények
  • 80 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789634700555
  • Cikkszám: 1068894
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Illusztrátor: Jean Giraud Moebius

A könyv részletei Az Ezüst Utazó: Példabeszéd

Töltse le az ingyenes PDF Az Ezüst Utazó: Példabeszéd fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az Ezüst Utazó: Példabeszéd PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az Ezüst Utazó: Példabeszéd (pdf, epub és mobi)

Az Ezüst Utazó: Példabeszéd leírása

EGY CSILLAG HULLIK ALÁ AZ ÉGBŐL.

A Földön kitör a pánik, az emberiség felkészül az elkerülhetetlen pusztulásra, ám kiderül, mégsem meteor, hanem egy óriási űrhajó érkezik. Az űrhajóból egy kolosszus lép elő, hatalmasabb mindennél és mindenkinél. Mindössze annyit kér, hogy imádják őt – az emberiség pedig megkönnyebbülten veti térdre magát újdonsült istene előtt, akinek önjelölt apostola máris nekilát, hogy buzgón terjessze új ura igéjét: tégy, amit akarsz, nincs jó és nincs rossz, csak az létezik, amit te akarsz, ezért senkitől ne tűrd, hogy vágyaid útjába álljon.

Világszerte teljes a zűrzavar, merőben újfajta káosz taszítja teljes pusztulásba a fennálló rendet.Egyetlen hang szólal csak fel, egyvalaki szegül szembe a betolakodóval. Az Ezüst Utazó az, egy ősi faj magányos leszármazottja, aki felismeri az istenségben korábbi urát, Galactust. De miért bátorítja a bolygófaló az emberiséget a rend megtagadására? Milyen sötét tervet szőtt a Föld ellen? És vajon hogyan tudná az Utazó egyedül megállítani őt, amíg nem késő? Az Ezüst Utazó megalkotója, a legendás Stan Lee, és a francia művészóriás, Moebius közös képregényében az ember leghitványabb és legnemesebb oldala csap össze. A Példabeszéd vádirat és útmutatás egyben, két mesteri alkotó kultikussá vált tanúságtétele az emberi értékek mellett.

Leave a Reply