Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50.

Oldal tartalma:

Rejtő Jenő - Az elveszett cirkáló - Helikon Zsebkönyvek 50.

Letöltés Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50. könyvet pdf, epub és mobi

Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50..pdf
Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50..epub
Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50..mobi

A könyv részletei Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50.

Töltse le az ingyenes PDF Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50. (pdf, epub és mobi)

Az elveszett cirkáló – Helikon Zsebkönyvek 50. leírása

A regényeit többnyire P. Howard néven publikáló Rejtő Jenő (1905–1943) a magyar ponyvairodalom legismertebb és legnépszerűbb írója. Alvilági és légiós hősei – Fülig Jimmytől Rozsdásig, Vanek úrtól Galambig – az irodalmi köztudat részévé váltak, klasszikussá vált mondataikat („Uram, a késemért jöttem!”) mindenki ismeri.

Az elveszett cirkáló című Rejtő-regény – fergeteges humorán túl – elsősorban arról nevezetes, hogy ebben bukkan fel először Piszkos Fred (a kapitány), aki rögtön az egyik alapító tagja lesz egy gyilkossággal vádolt ártatlan fiatalember megmentésére létrehozott részvénytársaságnak, nem sokkal ezután pedig már az általa elkötött cirkáló kapitányi hídjáról harsogja a szélbe legendás parancsát: „Sört!”.

Leave a Reply