Az eltűnt tó nyomában

Oldal tartalma:

Geronimo Stilton - Az eltűnt tó nyomában

Letöltés Az eltűnt tó nyomában könyvet pdf, epub és mobi

Az eltűnt tó nyomában.pdf
Az eltűnt tó nyomában.epub
Az eltűnt tó nyomában.mobi

A könyv részletei Az eltűnt tó nyomában

Töltse le az ingyenes PDF Az eltűnt tó nyomában fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az eltűnt tó nyomában PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az eltűnt tó nyomában (pdf, epub és mobi)

Az eltűnt tó nyomában leírása

Kedves rágcsálóbarátaim!
A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Hát nem olvastátok még őket? Igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!

Az eltűnt tó nyomában
Egy kellemes tavaszi napon Patty Spring meghívott engem egy nagyon különleges indián kézműves bolt megnyitójára. Mennyi mindent tanultam ott… Ám az igazi izgalom akkor kezdődött, amikor odahaza megpróbáltam felakasztani a Pattytől kapott álomfogót. Megcsúsztam, elestem, elájultam, és mély álomba szenderültem… valahogy így kezdődött az én nagy indiánkalandom!

Leave a Reply