Az eltűnt lány – “Kétségkívül az év könyve lesz” E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Az eltűnt lány -

Letöltés Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV.pdf
Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV.epub
Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV.mobi

  • 480 oldal
  • eISBN: 9789634072423
  • Cikkszám: 1046589
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az eltűnt lány – "Kétségkívül az év könyve lesz" E-KÖNYV leírása

A könyv, amelyre mindenki várt!

Karin Slaughter egy kifinomult és vérfagyasztó pszichothrillerrel tér vissza, melyben veszélyes titkok, hidegvérrel végrehajtott bosszú és váratlan feloldozás követik egymást az elhidegült lánytestvérek életében, akik kénytelenek összefogni, hogy felfedjék az igazságot két, több mint húsz év különbséggel bekövetkezett, gyötrelmes tragédia kapcsán, amelyek rányomták a bélyegüket egész életükre.

Nővérek, idegenek, túlélők.

Több mint húsz évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt Claire és Lydia tizenkilenc éves nővére, Julia. A két lány nem beszélt egymással azóta, s mára homlokegyenest eltérő életet élnek. Claire egy atlantai milliomos elkényeztetett felesége lett, míg Lydiát, az egyedülálló anyát egy volt elítélthez fűzi tartós kapcsolat, és alig tud megélni. Egyikük sem tette még túl magát a közösen átélt hajdani borzalmon és szívfájdalmon, s a sebet most kegyetlenül feltépi a sors, amikor Claire férjét meggyilkolják.

Egy tizenéves lány eltűnése és egy középkorú férfi meggyilkolása csaknem negyedszázadnyi eltéréssel – ugyan mi köthet össze két ilyen eseményt? A túlélő nővérek óvatos fegyverszünetet kötve visszanéznek a múltba, hogy megtudják az igazat, s felfedik a titkokat, melyek oly sok éve romba döntötték a családot. Mindeközben felfedezik a megváltás és a bosszú lehetőségét is ott, ahol a legkevésbé sem várnák.

Leave a Reply