Az elme gyermekei – Végjáték 4.

Oldal tartalma:

Orson Scott Card - Az elme gyermekei - Végjáték 4.

Letöltés Az elme gyermekei – Végjáték 4. könyvet pdf, epub és mobi

Az elme gyermekei – Végjáték 4..pdf
Az elme gyermekei – Végjáték 4..epub
Az elme gyermekei – Végjáték 4..mobi

  • Unio Mystica Kft.
  • Sci-fi
  • 352 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155546020
  • Cikkszám: 1062672
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az elme gyermekei – Végjáték 4.

Töltse le az ingyenes PDF Az elme gyermekei – Végjáték 4. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az elme gyermekei – Végjáték 4. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az elme gyermekei – Végjáték 4. (pdf, epub és mobi)

Az elme gyermekei – Végjáték 4. leírása

Orson Scott Card Végjáték-sorozata méltán a science fiction irodalom legsikeresebb regényciklusa. Az elme gyermekei című kötet nagyon izgalmas lezárása az Ender univerzumát bemutató sorozatnak, s végre – hosszú évek után – a magyar olvasók is kezükbe vehetik a regényfolyam negyedik, befejező részét.

E történet már teljesen elrugaszkodik az Ender gyermekéveit bemutató Végjátéktól, valamint továbbviszi a Holtak Szószólójában és a Fajirtásban megismert, az emberiség alapvető kérdéseivel foglalkozó mély gondolatokat. Az elme gyermekei – mindamellett, hogy filozofikus eszmefuttatásaival gondolkodásra készteti az olvasót – Cardhoz méltó történetvezetéssel bír, és cselekményei teljesen magával ragadják az embert.

Az elme gyermekeiben a korábban megismert mesterséges intelligencia, Jane körül forognak az események, akinek lététől függ szinte az egész emberiség jövője. Vajon képes-e az ember meghaladni saját magát, és önmagához méltó helyét elfoglalni az univerzum életformái között?"

Illusztrálta: Sánta Kira

Leave a Reply