Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései

Oldal tartalma:

Szántó Erika - Az élet íze - hetvenen túl - Szántó Erika beszélgetései

Letöltés Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései könyvet pdf, epub és mobi

Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései.pdf
Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései.epub
Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései.mobi

  • Saxum Kiadó
  • Történelmi
  • 250 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9789632482781
  • Cikkszám: 1071560
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései

Töltse le az ingyenes PDF Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései (pdf, epub és mobi)

Az élet íze – hetvenen túl – Szántó Erika beszélgetései leírása

"Ebben a könyvben olyan embereket szólítottam meg, akik már hosszú utat jártak be.
Bagdy Emőke, Baranyi Ferenc, Ferge Zsuzsa, Gyémánt László, Irsai Éva, Kárpáti Éva, Lator László, Magyar György, Szinetár Miklós, Ungvári Tamás
Valamennyien a tágabb értelemben vett nemzedékem tagjai, mindnyájan a háború előtt születtek és nemcsak saját történetük van, de a körülöttük örvénylő történelem is meghatározta, befolyásolta életüket, gondolkozásukat és a sorsukat.
Az ötvenes években, 1956-ban, 1968-ban, vagy a rendszerváltás éveiben fiatal felnőttként valódi döntések és válaszutak tornyosultak eléjük, de közben pályájuk, hivatásuk útját járták, tehetségüket kellett ígéretből művekre, alkotásokra váltaniuk. A felnőtt élet feladatai már nem tűrtek halasztást, életet kellett élni, családot alapítani, teljes felelősséget kellett vállalni önmagukért és másokért. Nem választották a kort, amelyben születtek, de a kor próbára tette őket. Én választottam őket. Bevallom, önkényesen, szinte véletlenszerűen. És még sem. A történelem születésemtől kezdve ott tombolt körülöttem, épp úgy, mint beszélgetőtársaim körül, de aki néhány évvel idősebb nálam, jobban érzékelték a viharokat".

Leave a Reply