Az e-közigazgatás elmélete

Oldal tartalma:

Budai Balázs Benjámin - Az e-közigazgatás elmélete

Letöltés Az e-közigazgatás elmélete könyvet pdf, epub és mobi

Az e-közigazgatás elmélete.pdf
Az e-közigazgatás elmélete.epub
Az e-közigazgatás elmélete.mobi

  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 518 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630594981
  • Cikkszám: 1043236
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az e-közigazgatás elmélete

Töltse le az ingyenes PDF Az e-közigazgatás elmélete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az e-közigazgatás elmélete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az e-közigazgatás elmélete (pdf, epub és mobi)

Az e-közigazgatás elmélete leírása

"A kormányzati modernizációt az új igazgatási technológia rutinszerű használatában látom: az informatika széles körű alkalmazásában, az elektronikus kormányzás elterjesztésében, tudatos használatában. A közigazgatás-tudományi szakma nagyjából egyetért ezzel, azonban az elektronikus eszközök alkalmazása sokszor az elméleti alapok ismerete nélkül történik. A BCE Közigazgatástudományi Karán, a volt Államigazgatási Főiskola Közigazgatás-szervezési Tanszékén a majd egy évtized alatt felhalmozott, és ebben a könyvben bemutatott, rendszerezett információmennyiség láttán joggal érezhetjük, hogy egy új tudományos módszertani szakterület elméleti megalapozásának lehetünk szemtanúi."

Prof. Dr. Lőrincz Lajos †, az MTA rendes tagja

 

"A közigazgatás történetében mindig voltak nagy állomások, paradigmaváltások, amelyek után a közigazgatás fogalma új értelmet nyert. Vagy a feladatok, a funkciók, vagy az apparátus, de leginkább a technológia, a módszerek változtak, modernizálódtak, fejlődtek. Napjainkban valamennyi tényező intenzív, erőltetett változtatása zajlik egy új környezetben:

az információs társadalomban. Az elektronikus közigazgatás újraértelmezi a közigazgatás helyzetét, feladatát és eszközrendszerét. Ez a kiváló könyv Magyarországon elsőként vállalkozik arra, hogy a téma hazai diskurzusában feltérképezze és rendszerezze a vonatkozó ismereteket."

Prof. Dr. Máthé Gábor professor emeritus

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közgazdaságtudományi Kar

 

"Az információs társadalom felgyorsult világában a szolgáltató elektronikus közigazgatás kiépítése és fejlesztése mára már megkerülhetetlen kérdéssé vált. A könyv nemcsak szakkönyv, hanem fontos és érdekes információt nyújt minden érdeklődő számára. Sokoldalú megközelítéssel igyekszik bemutatni a nemzetközi, az uniós és a hazai helyzetet, annak eredményeivel

és kihívásaival együtt. Rendszerező igényével egy új, kialakulóban lévő tudományterület tudományos alapkövének tekinthető."

Prof. Dr. Kovács Árpád egyetemi tanár

Szegedi Tudományegyetem,

az Állami Számvevőszék korábbi elnöke, a Költségvetési Tanács elnöke

Leave a Reply