Az árny fia E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Az árny fia E-KÖNYV

Letöltés Az árny fia E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Az árny fia E-KÖNYV.pdf
Az árny fia E-KÖNYV.epub
Az árny fia E-KÖNYV.mobi

  • 330 oldal
  • eISBN: 9789639861725
  • Cikkszám: 1038228
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az árny fia E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Az árny fia E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az árny fia E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az árny fia E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Az árny fia E-KÖNYV leírása

Othir szent városában ármány és korrupció uralkodik, így eszményi hely a független és gátlástalan bérgyilkosok számára. Caim az egyik legjobb közülük, ám egy félresikerült megbízást követõen rá kell döbbennie, hogy fondorlatos összeesküvésbe keveredett. A törvény tisztességtelen õrei, a rivális orgyilkosok és az Odaátról származó mágia ellenében csupán utolsó célpontjának elõkelõ leányára számíthat, és Kitre, az oltalmazó szellemre, aki mások számára láthatatlan.

Amikor az életéért és az igazságért folytatott küzdelem Othir veszélyes sikátoraiból a hatalom fényûzõ folyosóira vezeti, Caim pengéi és ösztönei már kevésnek bizonyulnak. Ahhoz, hogy a birodalom központjából szõtt összeesküvést leleplezhesse, az Árny elsõszülött fiának fel kell vállalnia súlyos örökségét …

Az Árny fia igazi dark fantasy: politikai cselszövés, sodró cselekmény, sötét és metszõ él, biztos kézzel megírt részletgazdag, letehetetlen bemutatkozó regény.

Leave a Reply