Az állatok érzelmi élete

Oldal tartalma:

Peter Wohlleben - Az állatok érzelmi élete

Letöltés Az állatok érzelmi élete könyvet pdf, epub és mobi

Az állatok érzelmi élete.pdf
Az állatok érzelmi élete.epub
Az állatok érzelmi élete.mobi

  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Ismeretterjesztő
  • 232 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633553824
  • Cikkszám: 1058670
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az állatok érzelmi élete

Töltse le az ingyenes PDF Az állatok érzelmi élete fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az állatok érzelmi élete PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az állatok érzelmi élete (pdf, epub és mobi)

Az állatok érzelmi élete leírása

A fák titkos élete című könyv szerzője ezúttal az állatok életének eddig ismeretlen területére kalauzol minket.

Gondoskodó, önmagát a kicsinyeiért feláldozni is képes mókus, hűséges holló, a háztetőn élvezettel „csúszdázó” varjú, szomorkodó szarvastehén – lehetnek az állatoknak is érzelmeik? Nem kizárólag az ember sajátja-e az efféle gazdagon árnyalt érzelmi élet? Peter Wohlleben, a neves német erdész a legfrissebb tudományos felismeréseket és az állatokkal kapcsolatos gazdag, személyes tapasztalatait és megfigyeléseit ötvözve bepillantást enged egy még alig feltárt világba: az erdőben és a házunk táján élő állatok bonyolult viselkedésmódjába, lelki-érzelmi életükbe. Nézőpontja – vállaltan – erősen szubjektív, megállapításainak egy részét a tudomány még nem igazolta, könyvének üzenete azonban egyértelmű: az állatok közelebb állnak hozzánk, mint hinnénk. Az állatok érzelmi élete lenyűgöző, egyben igazi szemléletformáló olvasmány.

 

Peter Wohlleben (1964) gyermekkora óta természetvédőnek készült. Erdőgazdálkodást tanult, több mint húsz éven át a tartományi erdőfelügyelőség alkalmazottja volt. Napjainkban az Eifel-hegységben irányít egy környezetbarát erdőgazdaságot. Számos tévéműsor vendége, előadásokat és szemináriumokat tart, több, az erdő és a természetvédelem témakörével foglalkozó könyv szerzője.

Leave a Reply