Az Akasha-krónika titka

Oldal tartalma:

Edgar Cayce - Az Akasha-krónika titka

Letöltés Az Akasha-krónika titka könyvet pdf, epub és mobi

Az Akasha-krónika titka.pdf
Az Akasha-krónika titka.epub
Az Akasha-krónika titka.mobi

  • Hermit Könyvkiadó
  • Ezotéria
  • 144 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155342325
  • Cikkszám: 1045150
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az Akasha-krónika titka

Töltse le az ingyenes PDF Az Akasha-krónika titka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az Akasha-krónika titka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az Akasha-krónika titka (pdf, epub és mobi)

Az Akasha-krónika titka leírása

Azt mondják, hogy az Élet könyvét Keleten pálmalevelekre írva őrzik. Ebben a könyvben minden emberről információk lelhetőek fel, akik valaha is éltek a földön. De az Élet Könyve vagy az Akasha-krónika ugyanazt jelenti, azaz az emberiség egyetemes tudáskincsét, bölcsességét, ami saját sorsunk felismeréséhez vezet és minden ember a birtokában van, csak nem biztos, hogy ismeri az információk lehívásának a módszerét.
Az Akasha-krónikában megtalálható az összes lélek története annak megfogantatásától kezdve. Ebből az őstudásból közvetít Edgar Cayce, az alvó próféta számunkra olyan hiteles információt, ami sorsunk jobbá tételéhez segít. De ebben a könyvben, krónikában nem csak bizonyos események kerültek feljegyzésre, az Akasha-krónika minden cselekedetet, szót, érzést és mindazon szándékokat tartalmazza, amely a lét ezen szintjén megtalálható volt. Ezek a feljegyzések azonban nem csupán lerakódott információk óriási befolyással bírnak mindennapjaink életére, kapcsolatainkra és állásfoglalásainkra, valamint nézeteinkre. Az Akasha-feljegyzésekről az Élet könyvéről a folklórban, a mítoszokban, az Ó- és Újszövetségben, az asszírok, föníciaiak, szemiták és zsidók történetében találunk említést.
Mindezen népek hittek az ún. mennyei táblák létezésében, amelyek az emberiség történetét és szellemi jellegű információkat tartalmaznak.

Leave a Reply