Az ​egyikünk hazudik

Oldal tartalma:

Sharon Bolton - Az ​egyikünk hazudik

Letöltés Az ​egyikünk hazudik könyvet pdf, epub és mobi

Az ​egyikünk hazudik.pdf
Az ​egyikünk hazudik.epub
Az ​egyikünk hazudik.mobi

  • Lettero Kiadó
  • Krimi
  • 380 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155733390
  • Cikkszám: 1060091
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Az ​egyikünk hazudik

Töltse le az ingyenes PDF Az ​egyikünk hazudik fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Az ​egyikünk hazudik PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Az ​egyikünk hazudik (pdf, epub és mobi)

Az ​egyikünk hazudik leírása

Lecter ​Hannibal óta nem volt ennyire zseniális sorozatgyilkos. Dr. Hamish Wolfe intelligens, karizmatikus és nagyon meggyőző orvos. Eközben olyan sorozatgyilkos, akit három nő kegyetlen meggyilkolásáért ítéltek el életfogytig tartó börtönbüntetésre. 
Maggie Rose briliáns elméjű, elfoglalt ügyvédnő. Jogi praxisa mellett bestseller krimiket ír, specialitása a megtörtént eseteken alapuló bűnügyi történetek. Rejtélyes, visszahúzódó természet. 
Hamish szerint csakis Maggie szabadíthatja ki őt a börtönből. Letartóztatása óta ártatlannak vallja magát, és alig várja, hogy Maggie segítségével felülvizsgálják az ügyét. 
Maggie habozik. Pedig az orvos azt is megengedné, hogy könyvet írjon az esetről. De mi van, ha valaki titokban már rég elkezdte írni a kettejük történetét?

„A rémület a csontodig hatol.” Paula Hawkins, A lány vonaton szerzője

„Sokkolóan okos thriller.” USA Today

„Bravúros utazás az őrült elmék belső világába.” The Independent

„A thriller műfaj új királynője.” Huffington Post

„Levegőt sem kapsz az végső fordulatig.” Woman and Home

„Mesterien megszerkesztett történet.” The Sunday Express

Leave a Reply