Austenland – Vakáció Mr. Darcyval

Oldal tartalma:

Shannon Hale - Austenland - Vakáció Mr. Darcyval

Letöltés Austenland – Vakáció Mr. Darcyval könyvet pdf, epub és mobi

Austenland – Vakáció Mr. Darcyval.pdf
Austenland – Vakáció Mr. Darcyval.epub
Austenland – Vakáció Mr. Darcyval.mobi

A könyv részletei Austenland – Vakáció Mr. Darcyval

Töltse le az ingyenes PDF Austenland – Vakáció Mr. Darcyval fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Austenland – Vakáció Mr. Darcyval PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Austenland – Vakáció Mr. Darcyval (pdf, epub és mobi)

Austenland – Vakáció Mr. Darcyval leírása

Jane fiatal New York-i nő, aki mintha képtelen volna rátalálni az igazira. Talán azért, mert titokban megszállottan rajong Mr Darcyért, ahogyan Colin Firth játszotta a Büszkeség és balítélet BBC adaptációjában. 
Ám amikor egy jómódú rokona örökül hagy rá egy Austen-mániás nők számára kitalált vakációt egy angliai üdülőhelyen, Jane ábrándjai arról, hogy megismerkedjen a tökéletes, régensség-korabeli úriemberrel, hirtelen valóságosabbá válnak, mint azt valaha is képzelte volna. 
Vajon ez az alámerülés a hamis austeni világban elég lesz-e ahhoz, hogy Jane mindörökre lerázza magáról ezt a megszállottságáot? Vagy álmai esetleg valóra válnak, és megleli a maga Mr Darcy-ját? 
Ez a történet magával ragadó, elbűvölő és csupa empátia. Autentikus könyvével Shannon Hale mindnyájunkból kihozza a benne szunnyadó Jane Austen rajongót.

Leave a Reply