Árpi bácsi E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Árpi bácsi E-KÖNYV

Letöltés Árpi bácsi E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Árpi bácsi E-KÖNYV.pdf
Árpi bácsi E-KÖNYV.epub
Árpi bácsi E-KÖNYV.mobi

  • 140 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046357
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Árpi bácsi E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Árpi bácsi E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Árpi bácsi E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Árpi bácsi E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Árpi bácsi E-KÖNYV leírása

A nagy emberekrõl a kis történetek tudják néha a legtöbbet elmondani. Ezért gondoltunk arra, hogy Göncz Árpád emlékét úgy is megõrizhetjük, ha válogatunk a róla szóló anekdotákból, visszaemlékezésekbõl, és néhányat belõlük közzéteszünk.
Nem életrajz, nem politikai elemzés ez a kötet, hanem egy igaz ember alakjának felidézése. Mikor megtudtuk, hogy Göncz Árpád már nincs velünk, felhívást tettünk közzé a Facebookon, illetve a Klubrádióban, és abban a pillanatban özönleni kezdtek az emlékezések. Az emlékezõk között van olyan, aki csak egyetlen egyszer találkozott vele, de olyan is, akivel évekig ült egy cellában. E viharvert ország történelme alkalmat adott arra, hogy igazán különös esetek is elõfordulhassanak.
Az én elnököm azt is tudta, hogy a nemtelen támadásokkal nem kell törõdni. Volt bennük része elég – de sebaj. Szüntelenül érezhette a polgárok döntõ többségének a támogatását. A szeretetét. Az én elnököm léte bizonyítja sokaknak, hogy a „politikus” mégsem a cinikus, a hatalomvágyó, a pénzéhes szinonimája.
Az én elnököm népében állított magának ércnél maradandóbb emlékmûvet. A mi elnökünk: Göncz Árpád.

Dési János

Leave a Reply