Armageddon Reality Show E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Armageddon Reality Show E-KÖNYV

Letöltés Armageddon Reality Show E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Armageddon Reality Show E-KÖNYV.pdf
Armageddon Reality Show E-KÖNYV.epub
Armageddon Reality Show E-KÖNYV.mobi

  • 278 oldal
  • eISBN: 9789637424595
  • Cikkszám: 1037666
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Armageddon Reality Show E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Armageddon Reality Show E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Armageddon Reality Show E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Armageddon Reality Show E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Armageddon Reality Show E-KÖNYV leírása

Richard Love, a londoni producer szörnyû reggelre ébredt: lemezbemutatóra készül, mindent megtervezett, kiszámolt, egyeztetett, többszörösen túlbiztosított. Semmi sem állhat a terv útjába, legfeljebb a világvége, ami viszont épp a koncert napján következik be. Elõször csak mesebeli lények özönlik el a Földet, majd seregeik élén megjelenik Jézus és az Antikrisztus is. A BBC élõben közvetíti, ahogy a végsõ meccsre készülõdnek, így az Armageddon biztosan elõbb jön el, mint az aranylemez. Richardnak nincs több esélye a kitörésre, így elhatározza, hogy lengyel üzlettársával és egy bolond tündérrel az oldalán megmenti a világot.

"Talán hasonló könyv született volna, ha Phillip K. Dickbe szorul némi humorérzék, Erich Kästner megírja a Május 35 folytatását, vagy Yann Martel állatok helyett bibliai szereplõkkel, Shakespeare-rel és Alice Cooperrel oldja meg a Pi életét. Az Armageddon Reality Show 2013 legbevállalósabb regénye, emellett kellõképpen ütõdött és elgondolkodtató. Kellemes világvégét mindenkinek!"
Szily László, cink.hu

Leave a Reply