Aranyszív E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Aranyszív E-KÖNYV

Letöltés Aranyszív E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Aranyszív E-KÖNYV.pdf
Aranyszív E-KÖNYV.epub
Aranyszív E-KÖNYV.mobi

  • 423 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046335
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Aranyszív E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Aranyszív E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Aranyszív E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Aranyszív E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Aranyszív E-KÖNYV leírása

A SZERELMES HERCEGNÕ

Az izgalmas történelmi trilógia Habsburg Mária és II. Lajos magyar király gyermekkorában, továbbá uralkodásuk idején játszódik.

A szerelmi házasságot nem az uralkodóknak találták ki – Máriát már a bölcsõben odaígérték Lajosnak. Nekik mégis szerencséjük volt.

Mária elsõ látásra beleszeret az ifjú királyba, azonban hosszú út vár még rájuk, mire a belsõ viszályoktól és török támadásoktól sújtott országban megtalálhatják a boldogságot. Az õszinte, romantikus szerelmi házasságnak a katasztrófával végzõdött mohácsi ütközet vet véget 1526-ban.

A trilógia elsõ kötete Mária és Lajos gyermekkorát kíséri végig. Az eljegyzésükkor is gyermekek még, de életük már családi tragédiáktól terhes: a hercegnõ életét anyja õrültsége árnyékolta be, a félárva, csecsemõként megkoronázott Lajost mérgezés, gyilkosság, gyújtogatás fenyegette.

A történeten végigvonuló fõ motívum egy aranyszív-medál, szerelmük szimbóluma, melyet Lajos haláláig viselt.
Az izgalmas, lendületes cselekményszövésû regényfolyam a történelmi események hiteles ábrázolása mellett a régmúlt idõk uralkodóinak emberi esendõségét is megmutatja.

Leave a Reply