Apák és fiúk

Oldal tartalma:

Ivan Szergejevics Turgenyev - Apák és fiúk

Letöltés Apák és fiúk könyvet pdf, epub és mobi

Apák és fiúk.pdf
Apák és fiúk.epub
Apák és fiúk.mobi

  • Helikon Kiadó
  • Regény
  • 291 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789634791218
  • Cikkszám: 1069626
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Apák és fiúk

Töltse le az ingyenes PDF Apák és fiúk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Apák és fiúk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Apák és fiúk (pdf, epub és mobi)

Apák és fiúk leírása

Bazarov a világirodalom egyik legismertebb regényhőse: annyit szinte mindenki tud róla, hogy "nihilista", aki nem ismer el semmilyen tekintélyt, és megveti a szerelmet – aztán mégis őrülten, romantikusan szerelmes lesz. 
Bazarov azt vallja, hogy nekik, az akkori Oroszország bátor, tettre kész fiataljainak mindent le kell rombolniuk, amit az előző nemzedékek építettek és képviseltek, s aztán az új világ felépítése már egy új nemzedék feladata lesz. És abban az új, tiszta világban nem lesz bűn, mert a társadalom nem rontja meg az embert. Vagyis Bazarov alakjában Turgenyev mintha a majdani bolsevik forradalmárok prototípusát festette volna meg – profetikus érzékkel. 
De a regényt olvasva Bazarov alakja egyre bonyolultabbá válik számunkra: hol megvetjük a szélsőséges eszméi miatt, hol imponál a merészsége, hol együtt érzünk vele, hol már-már zseniálisnak érezzük a gondolkodását. Kiismerhetetlen és mélyen emberi – cinikusnak látszik, de tele van szeretettel. Nem, ő nem lenne bolsevik forradalmár, sokkal inkább az első áldozataik egyike. 
Vagy hát… ki tudja?

Leave a Reply