Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek

Oldal tartalma:

Hadas Krisztina - Anyasors - A Jön a baba szereplői tovább mesélnek

Letöltés Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek könyvet pdf, epub és mobi

Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek.pdf
Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek.epub
Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek.mobi

  • Bookline Könyvek
  • Család és szülők
  • 256 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789634334811
  • Cikkszám: 1069346
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek

Töltse le az ingyenes PDF Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek (pdf, epub és mobi)

Anyasors – A Jön a baba szereplői tovább mesélnek leírása

Az Anyasors vallomás az anyaság nehézségeiről, kudarcairól és legszebb pillanatairól. 

Hadas Krisztina vérbeli riporter: arra kíváncsi, milyen ma anyának lenni Magyarországon. Ezt kutatatja a 2013 óta futó Jön a baba című televíziós sorozatban, és erre kíváncsi most is.

Tizenegy különböző élethelyzet, tizenegy női sors. Van, aki elvált. Van, akit elhagytak. Van igazi nagy túlélő és újrakezdő is. Sokféle család és párkapcsolat, és ezerféle személyes tragédia. Ami közös a történetekben, az a küzdelem. A törekvés, hogy a maga kihívásaira mindenki a legjobb megoldást találja meg.

Mindez egy végtelenül empatikus, a szereplők minden rezdülésére figyelő újságíró szemén keresztül tárul elénk. Hadas Krisztina elképesztő odafigyeléssel fordul interjúalanyai felé: úgy igyekszik megérteni személyes történetüket, korlátaikat és gyarlóságaikat, s úgy éli át örömeiket, mint talán senki. Így válhat ez a kötet magával ragadó beszámolóvá az egyik legkülönlegesebb létállapotról, amit anyaságnak hívunk. 

Hadas Krisztina újságíró, szerkesztő, riporter, a Jön a baba Hadas Krisztinával dokureality főszerkesztője, műsorvezetője. 1999-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós szerkesztő és adásrendező szakán. 1992-ben a Magyar Rádiónál kezdte pályafutását, televíziós karrierje pedig két évvel később kezdődött a Magyar Televíziónál. 1997-től dolgozik a kereskedelmi televíziózás területén. 2012-ben jelent meg első könyve Egy tökéletlen anya naplója címmel.

Leave a Reply