Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk

Oldal tartalma:

Osskó Judit - Antall József - Kései memoár - Publikálatlan interjúk

Letöltés Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk könyvet pdf, epub és mobi

Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk.pdf
Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk.epub
Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk.mobi

  • Corvina Kiadó
  • Életrajz
  • 286 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789631361704
  • Cikkszám: 1031845
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk

Töltse le az ingyenes PDF Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk (pdf, epub és mobi)

Antall József – Kései memoár – Publikálatlan interjúk leírása

Antall József miniszterelnökkel rögzített beszélgetéseim húsz éve, 1992 júniusától 1993 májusáig kilenc alkalommal készültek. Életében a közvélemény alig tudott valamit személyes sorsáról, a hajdani gyermekkori környezetről, a politikus édesapáról és nagyapáról, és mindarról, ami meghatározta életét, pályáját, megszabta emberi tartását, hitét és hitelét. Az egyenként két-háromórás beszélgetésekből egy kivételes személyiség, egy elhivatott, okos, művelt és toleráns ember és politikus képe rajzolódik ki.
Az interjúk szövegén nem változtattam: nem szerkesztettem át, nem rövidítettem és nem egészítettem ki, mert úgy hiszem, az élőbeszéd helyenkénti kócossága is hozzátartozik ahhoz a jellegzetes antalli beszédstílushoz, előadásainak hangulatához, amire az olvasók emlékezhetnek. Arra a csapongó, a gondolatmenetből olykor kilépő, sajátos asszociációs rendszerre, amely nagyon is jellemző szellemi magatartást fejez ki. Ez az interjúfolyam ugyanis dokumentum, amelynek módosítását, átformálását az ő közreműködése nélkül nem volna illő végrehajtani.
Szeretném hinni, hogy ebből a beszélgetés-csokorból hitelesen megismerhető Antall József gondolkodásmódja, értékrendszere és kirajzolódnak egyéniségének azok a vonásai, amelyek hivatali ideje alatt rejtve maradtak a nyilvánosság előtt.
Osskó Judit

Leave a Reply