Angyali győzelem

Oldal tartalma:

Wendy Higgins - Angyali győzelem

Letöltés Angyali győzelem könyvet pdf, epub és mobi

Angyali győzelem.pdf
Angyali győzelem.epub
Angyali győzelem.mobi

  • Maxim Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 392 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789632616193
  • Cikkszám: 1032246
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Angyali győzelem

Töltse le az ingyenes PDF Angyali győzelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Angyali győzelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Angyali győzelem (pdf, epub és mobi)

Angyali győzelem leírása

Eljött az idő a leszámolásra. A jóslat hamarosan beteljesedik, és bár egyre több szövetségese akad Annáéknak, de a fenyegetés is nő. A hercegek minden eszközt bevetnek, hogy megállítsák a lázadó óriásokat. Nem kímélve senkit és semmit, főképp nem saját gyermekeiket. És ahogy minden háború, ez is komoly áldozatokkal jár.
A helyzet egyre kiélezettebb, a nyugtalanság és a félelem lassan mindenkit felőröl. Miközben Anna menteni próbálja szeretteit, maga válik a fő célponttá. Minden percről percre változik körülötte, és senkiben sem bízhat. Mikor a Bujaság hercege ellene küldi szerelmét, Kaidan Rowe-t, el kell döntenie, mennyit kockáztat.
Ahogy az utolsó óra közeledik, úgy nő a feszültség. Anna egyre nagyobb kockázatot vállal, de ezzel a küldetés sikerét is veszélybe sodorja. Egyedül óriásbarátaira számíthat, de vajon elég lesz-e ez a maroknyi csapat, hogy a végső ütközetben győzelmet arasson?
A sorozat legérzékibb és legpörgősebb kötete újra összegyűjti az óriásokat, hogy kivívják szabadságukat.

Leave a Reply