Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV

Letöltés Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV.pdf
Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV.epub
Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV.mobi

  • 58 oldal
  • eISBN: 9789639425897
  • Cikkszám: 1037672
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Androidos szoftverfejlesztés alapfokon E-KÖNYV leírása

Androidos okostelefonokat rengetegen használnak, amely felhasználók közül bizonyára sokan gondolkodtak már el azon, hogy saját maguk is készítsenek programokat a mobiljukra. A lehetõség most adott lett. Jelen könyv segítségével ugyanis könnyen értelmezhetõ példákon keresztül ismerkedhetünk meg a mobilfejlesztés alapvetõ elméleti hátterével és gyakorlati fogásaival.
A könyv a külföldön igen népszerû Adobe AIR és az Apache Flex technológiákra épül, melyekkel más programozási nyelvekhez viszonyítva sokkal egyszerûbben és gyorsabban fejleszthetünk látványos mobilalkalmazásokat Androidra, iOS-re és Windowsra is. A könyvet a mélyebb ismeretekre vágyó felhasználók éppúgy hasznosnak találják majd, mint a kezdõ, vagy tapasztalt fejlesztõk, akik most ismerkednek az Adobe AIR-alapú alkalmazáskészítéssel.

Leave a Reply