Amin változtathatsz… és amin nem

Oldal tartalma:

Seligman Martin - Amin változtathatsz... és amin nem

Letöltés Amin változtathatsz… és amin nem könyvet pdf, epub és mobi

Amin változtathatsz… és amin nem.pdf
Amin változtathatsz… és amin nem.epub
Amin változtathatsz… és amin nem.mobi

  • Akadémiai Kiadó Zrt.
  • Szakkönyvek
  • 420 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789630591492
  • Cikkszám: 1026636
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Amin változtathatsz… és amin nem

Töltse le az ingyenes PDF Amin változtathatsz… és amin nem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Amin változtathatsz… és amin nem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Amin változtathatsz… és amin nem (pdf, epub és mobi)

Amin változtathatsz… és amin nem leírása

Lámpással sem találnánk olyan embert, aki ne szeretne így vagy úgy megváltozni. De vajon sikerül-e neki? Képes lesz-e lefogyni, pozitívabban gondolkodni, könnyedén kezelni a stresszt és a konfliktusokat, sikereket elérni ott, ahol eddig sikertelen volt? A pszichológusokból, kommunikációs szakemberekből és szerencsevadászokból összeverődött „önfejlesztési iparág” szerint egyértelműen igen. Ám Martin Seligman, az Amin változtathatsz… szerzője (és mellesleg a fenti iparág nevének megalkotója) szerint ez nem ilyen egyszerű.
Ő úgy véli: nemcsak azt kellene felmérnünk, min változtathatunk, hanem azt is, hogy min nem. A változások előre visznek, ám a megváltoztathatatlan sem okvetlenül dönt minket depresszióba, ha megtanulunk együtt élni vele. Márpedig Seligman alighanem tudja, mit beszél, hiszen 1996-ban sosem látott szavazati többséggel választották meg az Amerikai Pszichológiai Társaság elnökévé – most pedig világos gondolatvezetéssel magyarázza el, hogyan fogadjuk el azt, amin nem lehet változtatni, és hogyan oldjuk meg, hogy mindez ne mérgezze tovább életünket és lelkünket.

Leave a Reply