Ametiszt Bagoly Társaság

Oldal tartalma:

Boda Edit - Ametiszt Bagoly Társaság

Letöltés Ametiszt Bagoly Társaság könyvet pdf, epub és mobi

Ametiszt Bagoly Társaság.pdf
Ametiszt Bagoly Társaság.epub
Ametiszt Bagoly Társaság.mobi

  • Napkút Kiadó
  • Szépirodalom
  • 64 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9789632637679
  • Cikkszám: 1066446
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ametiszt Bagoly Társaság

Töltse le az ingyenes PDF Ametiszt Bagoly Társaság fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ametiszt Bagoly Társaság PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ametiszt Bagoly Társaság (pdf, epub és mobi)

Ametiszt Bagoly Társaság leírása

A kötet harminchárom enigmatikus, groteszk, filozofikus rövidprózájaugyan nem egy előre megtervezett sorozat részei, az egyes darabok azonban valamiféle gondolatritmust követve mégis izgalmas puzzleelemeiként kapcsolódnak egymáshoz, miközben hidegrázós nevetésre késztetik az olvasót. A történetek a földből erednek és az égbe térnek, néha fordítva: az égből jutnak le a földre, és gyökeret eresztenek, kivirágoznak. Csodák sarjadnak fáradhatatlan rügyekként újra és újra.

E történetek logikája szerint a varázslat szükségszerű és magától értetődő. A nyelv szuggesztív erejével a képzelet meghökkentően hiteles meséket alkot, ahol a csoda hozzáférhetővé szelídül, s az olvasó a legtermészetesebb módon ingázhat valóság és álom, rendkívüliség és hétköznapiság között.

Az összes történet szereplője talán egy és ugyanaz, csak más-más arcát mutatja, akár a föld az egymást követő évszakok során. Sapita Peron, Caballito, B. Ferenc, Lin és Wei, Anna Nyikolajevna Bobukin, Káleb, Annunciáta nővér és a többiek mind-mind sorstársak, s végül az olvasó is elmondhatja a szerzővel együtt: „csak tudtam, ahogy álmunkban tudunk dolgokat”.

Leave a Reply