Álom két keréken

Oldal tartalma:

Sarah Dessen - Álom két keréken

Letöltés Álom két keréken könyvet pdf, epub és mobi

Álom két keréken.pdf
Álom két keréken.epub
Álom két keréken.mobi

A könyv részletei Álom két keréken

Töltse le az ingyenes PDF Álom két keréken fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Álom két keréken PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Álom két keréken (pdf, epub és mobi)

Álom két keréken leírása

Mióta a szülei elváltak, Auden képtelen aludni. Olyan rutint alakított ki, aminek a segítségével átvészeli az éjszakákat. De amikor úgy dönt, hogy a nyarat a tengerparton tölti apjával és új családjával, megpróbál felhagyni régi életmódjával.

A nyaralás több kihívást tartogat a számára, mint képzelte. Nem csak apja új családjába kell beilleszkednie, de a környékbeli pletykás lányokkal is meg kell találnia a közös hangot. És ott van még Eli is, aki szintén álmatlanságtól szenved, és aki állandó éjszakai partnere lesz. A hosszúra nyúlt nyáréjszakákon szinte bármi megtörténhet…

„Dessen legújabb könyvében a barátság mélységeit járja körül. Egy nyári történet az önfelfedezésről.” – The Horn Book

Leave a Reply