Államok kora E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Államok kora E-KÖNYV

Letöltés Államok kora E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Államok kora E-KÖNYV.pdf
Államok kora E-KÖNYV.epub
Államok kora E-KÖNYV.mobi

  • 366 oldal
  • eISBN: 9789630592994
  • Cikkszám: 1037670
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Államok kora E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Államok kora E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Államok kora E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Államok kora E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Államok kora E-KÖNYV leírása

"Akit nem elégítenek ki az állam szerepérõl szóló hangzatos frázisok, hanem meg akarja ismerni a tényeket – számszerû adatok impozáns tömegét találhatja meg Muraközy László könyvében, jól áttekinthetõ táblázatokba és ábrákba rendezve. Aki viszolyog az elõítéletek által sugalmazott retorikák közötti süket vitáktól – tárgyilagos és pártatlan eligazítást kaphat az eszmei áramlatokról ebben a mûben. Aki nem elégszik meg egy kis ország problémáinak befelé forduló, provinciális vizsgálatával, vegye kézbe az Államok korát, amely a nagy történelmi folyamatokba, az egész világra ható tendenciákba beleágyazva világítja meg az állam szerepének változásait.

A könyv a legjobb pillanatban jelent meg.

Kornai János, a Harvard és a Corvinus egyetem emeritus professzora

Muraközy László távolságtartó, tudományos igényességgel bizonyítja, hogy a fenntartható fiskális fejlõdési pálya az állam szerepfelfogásában, s e szerep betöltése minõségében, a kormányzás valós teljesítményében ragadható meg. A könyv megérteti, hogy a tartalom harmóniájának a célok megválasztásában és az elérésüket szolgáló eszközök alkalmazásában is érvényesülnie kell. Nem lehetséges jó célokat megvalósítani úgy, hogy az eszközök egymásnak ellentmondóak, az adott társadalmi-gazdasági közegben teljesíthetetlenek.

A könyvet jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik érteni akarják, hogy mi és miért történik ma körülöttünk és velünk, s éppen úgy, ahogy."
Kovács Árpád, a Szegedi Tudományegyetem professzora, a Magyar Közgazdasági Társaság elnöke

Leave a Reply