Alkalomadtán

Oldal tartalma:

Hegyi Barbara - Alkalomadtán

Letöltés Alkalomadtán könyvet pdf, epub és mobi

Alkalomadtán.pdf
Alkalomadtán.epub
Alkalomadtán.mobi

  • Park Könyvkiadó Kft.
  • Gasztronómia
  • 280 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789633550687
  • Cikkszám: 1031436
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Alkalomadtán

Töltse le az ingyenes PDF Alkalomadtán fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Alkalomadtán PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Alkalomadtán (pdf, epub és mobi)

Alkalomadtán leírása

Alkalomadtán című szakácskönyvében Hegyi Barbara olyan menüsorokat állított össze, melyeket egy-egy rendkívüli vagy teljesen hétköznapi alkalom ihletett. A hagyományos ünnepeken kívül böjtre, váratlan vendégre, csajbulira, szexi reggelire, gyerekbulira, vagy akár egy esős vasárnapra is meríthetünk ötletet belőle.
Ha könnyen beszerezhető alapanyagokból gyorsan elkészíthető egyszerű, finom ételekre és jó hangulatú családi történetekre vágyunk, az Alkalomadtán mindig kapóra jön.

"Szeretném, ha ez a most még igazán szép szakácskönyv hamarosan szamárfülesen, zsírtól, olajtól foltosan, szafttól pecsétesen, mártásoktól tarkítva élné konyhai életét, mindig a kezük ügyében. Valahol a tűzhely és a konyhaasztal között. Kívánom, hogy legyenek maszatos ujjlenyomatok az oldalain, és lapjai közül cukor, prézli netán quinoa hulljon alá. Mert ez a könyv azoké, akik éppen annyira nem szakácsok, mint én. Akiknek a főzés öröm, alkotás, kreativitás, játék, élvezet, fantázia. Azoké, akik fellépnek a konyhában, hogy főztjükkel sikert arassanak, és a tapsra még mosogatás közben is szívesen gondolnak vissza."
Hegyi Barbara

Leave a Reply