Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV

Letöltés Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV.pdf
Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV.epub
Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633446805
  • Cikkszám: 1049324
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Akkor a hársak épp szerettek E-KÖNYV leírása

DÉNES ZSÓFIA: „Felkutattam mindent, hogy az Adyra vonatkozó, még nem ismert emlékezésekbõl megszólaltassam a kor hangját Adyról, a vele egy idõben élõk tanúságtételét.
Valahogy azt éreztem: lecsengetés elõtt ezek az utolsó percek. És sok minden járt eközben fejemben. Arra gondoltam, mennyi kutatással, találgatással jár manapság egy-egy múltbeli nagy költõnk – nagy emberünk – belsõ vagy akár külsõ élete adatainak, élményeinek felderítése… Lehet róluk eleget följegyezni? Eszembe jutott: nem igaz, hogy ami halandó, annak semmi köze a halhatatlansághoz…
Így gyûjtöttem egybe az itt következõ emléksorozatot, a fiatal Ady történetét, aki »kárhozottan« kóborol a »váradi éjben«, majd a késõbbiét is, aki ugyan eltávozott, de vissza-visszatért – utoljára 1918-ban – szeretett városába, Váradra.
Az összeillesztett mozaikkövek – ha ezt kerestem, ha nem – szerelmek születésének, fejlõdésének, elhalásának képét mutatják a szellemi élettel párhuzamosan, Váradon, Párizsban, Csucsán, mert »Akkor a hársak épp szerettek«.”

Leave a Reply