Ágyban dõl el? E-KÖNYV

Oldal tartalma:

Ágyban dõl el? E-KÖNYV

Letöltés Ágyban dõl el? E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Ágyban dõl el? E-KÖNYV.pdf
Ágyban dõl el? E-KÖNYV.epub
Ágyban dõl el? E-KÖNYV.mobi

  • 217 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046330
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ágyban dõl el? E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Ágyban dõl el? E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ágyban dõl el? E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ágyban dõl el? E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Ágyban dõl el? E-KÖNYV leírása

„Az intim találkozás két ember között a legfontosabb élmények egyike. Hosszú, nehéz út után jön létre, ha egyáltalán létrejön, és sok öröm, esetleg tartós vagy átmeneti boldogság forrása lehet. Ezért is fontos számba venni, beszélni, írni, levelezni róla. Ez a könyv az intim találkozásélmény átélésérõl ad kivételes helyzetképet a közöttünk élõ hétköznapi emberek szemszögébõl.”

„A levelekbõl gigászi kompromisszumkészséggel rendelkezõ nõ képe bontakozik ki. Olyan nõé, aki hosszú távú célok érdekében még személyisége autonómiájának feladásával is képes a számára fontos férfi megtartására. (…) Gazdag fantáziavilágukban megalkotják álmaik férfiját, és a sok csalódás után az elsõ kedves, udvarias hang gazdájára vetítik képzeletük lovagját, hogy aztán újabb csalódás érje õket. Ha egy hétig minden rendben van a férfival, azt hiszik, ez örökké így marad.”

„A férfiak sértõdékenyek és félnek a nõktõl. De legalábbis vonakodnak határozott lépéseket tenni a nõk felé. Ha csak szavakról, ügyes szófûzésrõl, kétértelmû célzásokról, verbális erotikáról van szó, elemükben vannak. De ha a tettek mezejére kell lépniük, meghátrálnak. Hajlamosak a kapcsolat eltussolására, elrejtésére a világ szeme elõl. Sokszor – egyfajta fantomfiguraként – fel- és eltûnnek a nõ életében. Soha sem lehet biztosan tudni, lehet-e rájuk számítani vagy sem.”

Leave a Reply