Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár

Oldal tartalma:

M. C. Beaton  - Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár

Letöltés Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár könyvet pdf, epub és mobi

Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár.pdf
Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár.epub
Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár.mobi

  • Erawan
  • Krimi
  • 262 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155652172
  • Cikkszám: 1066685
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár

Töltse le az ingyenes PDF Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár (pdf, epub és mobi)

Agatha ​Raisin és a sarlatán lélekbúvár leírása

Agatha Raisint nem hagyja nyugodni egy nemrég lezárult gyilkossági ügy korábbi gyanúsítottja, az igézően szép és ártatlan külsejű Gwen Simple. A jó megérzéseiről híres detektívnek valami azt súgja, hiába úszta meg Gwen a fia által elkövetett rémtetteket büntetlenül, a nőnek valami titkolnivalója van. Agatha megérzését csak erősíti, amikor megtudja, hogy Gwen is jár a faluba nemrég beköltözött pszichológusnőhöz – legalábbis az illető annak mondja magát.
Agatha már korábban felkereste a rámenős terapeutát volt férje iránti féltékenységtől hajtva, ám amikor fülébe jut, hogy Jill Davent a múltjában kutat és sértő pletykákat terjeszt róla, elhatározza, hogy számon kéri a terapeután tettei mozgatórugóját. Mielőtt azonban felülkerekedhetne az ármánykodó nőszemélyen, valaki előbb lecsap rá, és Jillt holtan találják a házában.
A halála kisebb lavinát indít el a cotswoldsi tájon, és a gyilkosságok sorozata még Oxfordba is elér. Úgy tűnik, amerre Agatha jár, hullák teremnek a nyomában. A legrosszabb, hogy Wilkes főfelügyelő, akinek már régóta elege van a minden lében kanál magándetektívből, Agathát gyanúsítja a bűntényekkel.

A lélekbúvárok megosztó emberek, Agatha Raisin is így gondolja. Én a magam részéről több bizalmat szavazok nekik, de még nem is csöppentem ilyen helyzetbe, mint kedvenc nyomozónőnk. Nagyon szeretem ezt a részét is a sorozatnak, szeretettel ajánlom.
Fejős Éva

Leave a Reply