A zodiákus lány

Oldal tartalma:

Balogh W. Orsolya - A zodiákus lány

Letöltés A zodiákus lány könyvet pdf, epub és mobi

A zodiákus lány.pdf
A zodiákus lány.epub
A zodiákus lány.mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Ezotéria
  • 448 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789636356712
  • Cikkszám: 1067247
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A zodiákus lány

Töltse le az ingyenes PDF A zodiákus lány fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A zodiákus lány PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A zodiákus lány (pdf, epub és mobi)

A zodiákus lány leírása

Tizenkét különböző partner. Tizenkét eltérő szerelem. Tizenkétféle szexstílus.

Vajon tényleg a csillagok szabják meg a sorsunkat? Vagy az egész horoszkóp és asztrológia nem más, mint hazugság és önámítás? Hogyan ismerhetjük fel a lelki társi és az ikerláng szerelmet?

Az egyiptomi származású, de családjával Amerikában élő Isis gyerekkorában a fogadott unokatestvérével, a Kos jegyű Shane- nel fedezi fel a lelki társi szerelmet. Az állatorvosi egyetemen egy Bika jegyű fiúval kalandozik a szex világában. Tanulmányai végeztével egy állatklinikán kap állást, ahol a jóval idősebb, Ikrek jegyű, nős főnöke szeretője lesz.

Isis két év után kilép ebből a kapcsolatból, és megnyitja a saját rendelőjét. Itt ismerkedik meg a Rák jegyű Levvel…

 

Az 1990-ben született Balogh W. Orsolya első megjelenő kötete egyedi módon ütközteti a spiritualitást az erotikával. A saját bevallása szerint is spirituális életszemléletű szerző 12 éves kora óta ír, 2014-től szabadúszó újságíróként dolgozik. Olyan magazinoknál jelennek meg cikkei, mint a Női Portál, a Femcafe, a SHE, a Glamour és a WMNO. 2017-ben indította el saját ezoterikus magazinját.

Leave a Reply