A Viskó – lapról lapra

Oldal tartalma:

C. Baxter Kruger - A Viskó - lapról lapra

Letöltés A Viskó – lapról lapra könyvet pdf, epub és mobi

A Viskó – lapról lapra.pdf
A Viskó – lapról lapra.epub
A Viskó – lapról lapra.mobi

  • Immanuel Alapítvány
  • 390 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155246388
  • Cikkszám: 1050485
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Viskó – lapról lapra

Töltse le az ingyenes PDF A Viskó – lapról lapra fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Viskó – lapról lapra PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Viskó – lapról lapra (pdf, epub és mobi)

A Viskó – lapról lapra leírása

Wm. P. Young regénye, A Viskó a New York Times első számú bestsellere – egy olyan ember története, aki a kétségbeesés mélységéből emelkedett fel az életét megváltoztató találkozás során. Most pedig C. Baxter Kruger, A Viskó – lapról lapra szerzője Papa, Jézus és Sarayu jobb megismeréséhez vezeti el az olvasót, segítséget nyújtva ahhoz, hogy még közelebb kerüljön A Viskó központi üzenetéhez – az Isten szeretet.
Kruger, A Viskó régi rajongója és a szerző jó barátja, rámutat arra, hogy miért lelkesedik világszerte olyan sok ember ezért a regényért. A Viskó – lapról lapra előszavában Wm. P. Young így ír erről: "Baxter Kruger lenyűgözi az olvasót briliáns elméje és alkotó tehetsége különleges együttesével, ahogyan egyre mélyebbre vezeti A Viskó csodálatos, intim, és lehetőségekkel teli világába."

Leave a Reply