A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve

Oldal tartalma:

Jasmina Trifoni  - A világ legszebb túraútvonalai - Túrázók nagykönyve

Letöltés A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve könyvet pdf, epub és mobi

A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve.pdf
A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve.epub
A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve.mobi

  • I.P.C. Könyvek
  • Sport
  • 308 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9789636356590
  • Cikkszám: 1065079
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve

Töltse le az ingyenes PDF A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve (pdf, epub és mobi)

A világ legszebb túraútvonalai – Túrázók nagykönyve leírása

"Túrázók nagykönyve könyvsorozatunk legújabb kötete ezúttal a világ száz különleges helyszínére kalauzolja az olvasót. Könyvünkben a gyalog-, a biciklis, a lovas, az autós, illetve a tengeri és édesvízi túrák szerelmesei éppúgy megtalálhatják az ideális úti célt, mint az extrém sportok rajongói. Gyűjteményünkben könnyebb, közepesen nehéz és kifejezetten nehéz, komoly felkészültséget igénylő kalandtúrák is helyet kaptak – bármelyiket válassza is, egyvalami garantált: életre szóló élményben lesz része.

Kalandozzon akár a Serengeti Nemzeti Parkban a gnúk vándorlását figyelve; mássza meg Afrika legmagasabb csúcsát; evezzen be csónakkal a Spitzbergák jégtáblái közé; helisízzen a Sziklás-hegység vonulatai közt; esetleg vesse magát a mélybe az új-zélandi Queenstownban, a bungee jumping fővárosában, könyvünk segít megtenni az első lépéseket.

A kötetben található útleírások nemcsak a földrajzi környezettel, illetve az állat- és növényvilággal kapcsolatban szolgálnak részletes információval, hanem beszámolnak az adott területen tapasztalható kulturális jellegzetességekről is, bepillantást engedve a helyi lakosság szokásaiba, sokszor évszázados tradícióiba. Könyvünk a túraszervezés megkönnyítése érdekében minden úti célhoz térképet kínál; meghatározza a legalkalmasabb utazási időpontot; felvázolja, mennyi időt vesz igénybe az adott túra teljesítése; valamint minden útleírás végén név szerint említi a megbízható helyi utazási irodákat.

Kalandra fel, járja be velünk a világ legszebb útvonalait!"

Leave a Reply