A végső megoldás: Halál E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A végső megoldás: Halál E-KÖNYV

Letöltés A végső megoldás: Halál E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A végső megoldás: Halál E-KÖNYV.pdf
A végső megoldás: Halál E-KÖNYV.epub
A végső megoldás: Halál E-KÖNYV.mobi

  • 208 oldal
  • eISBN: 9789634190271
  • Cikkszám: 1044124
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A végső megoldás: Halál E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A végső megoldás: Halál E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A végső megoldás: Halál E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A végső megoldás: Halál E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A végső megoldás: Halál E-KÖNYV leírása

A Fiorina 161 bolygó nyomorúságos egy hely, fémfeldolgozó üzemként működő kolóniája a világ legerőszakosabb embereinek börtöne. Ide csapódik be a Sulaco mentőkapszulája, és úgy tűnik Ellen Ripley a hajó egyetlen túlélője… de egyszer csak valami elkezdi brutálisan meggyilkolni a rabokat. Az idegen most azonban nem vadászik Ripleyre, aki kétségbeesetten próbál rájönni a magyarázatra, hogy végül olyan válaszra leljen, amelynél borzasztóbbat elképzelni sem tud.

A végső megoldás: Halálban Alan Dean Foster ismét visszatér e különös és félelmetes földönkívüli világba, hogy felfedje Ellen Ripley és örök ellensége, az idegenként ismert földön kívüli létforma végzetét. A korábbi részektől eltérően ez a kötet nem csupán regényadaptáció, Foster több helyen is kibővítette a történetet. Az olvasó az eredeti regény újraszerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Alien-univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.

Leave a Reply