A Turista

Oldal tartalma:

Olen Steinhauer - A Turista

Letöltés A Turista könyvet pdf, epub és mobi

A Turista.pdf
A Turista.epub
A Turista.mobi

A könyv részletei A Turista

Töltse le az ingyenes PDF A Turista fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Turista PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Turista (pdf, epub és mobi)

A Turista leírása

A kém is ember… Egy klasszikus kémtörténet a 21. századból

A Turista a CIA olyan különleges ügynöke, aki a világ különböző országaiban folyamatosan úton van, és felettesei parancsát kérdezés nélkül végrehajtja.
Milo Weaver Turista, de a nonstop készenlét, az állandó utazás és a vak engedelmesség lassan tönkreteszi, és már senkiben nem tud megbízni. A paranoiából a CIA New York-i főhadiszállására, egy íróasztal mögé menekül. Megházasodik, s családjával évekig biztonságban és nyugalomban él Brooklynban.
Amikor azonban egy bérgyilkos elfogásakor a nyomozás szálai régi jó barátjához és kollégájához vezetnek, nem tehet mást: vissza kell térnie a terepre, hogy megtalálja a felelősöket, és szembesüljön hazugságra épített életének mindent romba döntő titkaival.

"A legjobb kémtörténet, amit valaha olvastam."
Stephen King

Olen Steinhauer Virginiában, az Egyesült Államokban nőtt fel, de hosszabb időt töltött Európa országaiban is, Horvátországban, Csehországban, Romániában és Olaszországban. Feleségével és kislányával jelenleg Magyarországon él. A hidegháborús Európáról szóló ötkötetes regényfolyamának első darabja 2003-ban jelent meg.
A Turista az első, magyarul is olvasható könyve, mely egy háromkötetes sorozat első része.

Leave a Reply