A Törvényalkotó E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A Törvényalkotó E-KÖNYV

Letöltés A Törvényalkotó E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A Törvényalkotó E-KÖNYV.pdf
A Törvényalkotó E-KÖNYV.epub
A Törvényalkotó E-KÖNYV.mobi

  • 235 oldal
  • eISBN: 9789630000000
  • Cikkszám: 1046365
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A Törvényalkotó E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A Törvényalkotó E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A Törvényalkotó E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A Törvényalkotó E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A Törvényalkotó E-KÖNYV leírása

A Törvényalkotó szellemes, romantikus és lebilincselõ levélregény, melynek szereplõi egy kortárs Mózes-film készítésére vállalkoznak. A központi alak Margo Solovei, a tehetséges, fiatal író-rendezõ, aki szembefordulva szigorú zsidó neveltetésével, elsõsorban apjával, mûvészi karrierbe kezd. Amikor egy ausztrál multimilliárdos vállalja, hogy fedezi egy Mózes-film költségeit, amennyiben a forgatókönyv megfelel bizonyos minõségi követelményeknek, Margo mindent megtesz azért, hogy a munkát sikeresen elvégezze.

A regény két kulcsfigurája maga Herman Wouk és a felesége, Betty Sarah, akik szinte akaratuk ellenére bonyolódnak bele a Mózes-filmbe. A történet levelekbõl, feljegyzésekbõl, e-mailekbõl, naplórészletekbõl, újságcikkekbõl, tweet-bejegyzésekbõl, Skype-leiratokból és SMS-ekbõl rajzolódik ki. A regény Mózessel, a házassággal, a hagyomány erejével, a lázadással és a visszatalálással viaskodó figurái Wouk egész életének bölcsességét közvetítik az olvasónak.

A Törvényalkotó, melyet a 2015. május 27.-én 100. életévét betöltõ Wouk 97 éves korában írt, most jelenik meg elõször magyarul.

Leave a Reply