A titokzatos bábjátékos

Oldal tartalma:

Alan Bradley - A titokzatos bábjátékos

Letöltés A titokzatos bábjátékos könyvet pdf, epub és mobi

A titokzatos bábjátékos.pdf
A titokzatos bábjátékos.epub
A titokzatos bábjátékos.mobi

  • Maxim Könyvkiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 316 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789632615493
  • Cikkszám: 1022348
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A titokzatos bábjátékos

Töltse le az ingyenes PDF A titokzatos bábjátékos fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A titokzatos bábjátékos PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A titokzatos bábjátékos (pdf, epub és mobi)

A titokzatos bábjátékos leírása

Flavia de Luce, a veszélyesen intelligens tizenegy éves lány szenvedélye a kémia. Zsenialitását gyilkosságok megoldására használja Bishop’s Lacy-ben. Hű társa a nyomozásban Gladys, a kerékpárja. Elszántságát pedig csak gonosz nővéreinek mesterkedése múlja felül.
Most ismét
egy rejtélyes bűntény megoldásán fáradozik: a tehetséges bábos, Rupert Porson halálának ügyét próbálja felgöngyölíteni, akit áramütés ért a színfalak mögött. Csupán véletlen vagy kegyetlen gyilkosság? De ki tenne ilyet, és miért? Vajon az őrült nő volt, aki az erdőben él? Vagy Porson bájos, de kiszámíthatatlan asszisztense, Nialla?
A rendőrség a sötétben tapogatózik, de Flavia rájön, hogy valaki megbabrálta az elektromos rendszert a színpadon. A lány nyomozás közben egy másik rejtélyes halálesetet is felderít.
És ahogy Flavia követi a nyomokat, az események szépen lassan a helyükre kerülnek, és a lány hamarosan szembe találja magát a bábmester gyilkosával…

Leave a Reply