A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A test... ahogy még sosem láttad E-KÖNYV

Letöltés A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV.pdf
A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV.epub
A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786160000000
  • Cikkszám: 1046385
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A test… ahogy még sosem láttad E-KÖNYV leírása

Kísérlet ? Számold meg a szívverésedet!

Nincs szükség jól felszerelt kórházra ahhoz, hogy megfigyelhesd a szívverésedet. Próbáld ki ezt:

1. Végy egy apró, borsószemnyi gyurmadarabot, egy stopperórát és egy gyufát. Szúrd bele a gyufát a gyurmába.

2. Lazítsd el a karodat, a kezedet pedig fektesd az elõtted lévõ asztal lapjára, tenyérrel felfelé. A gyurmadarabot tapaszd a csuklód belsejére, a hüvelykujjad töve alá.

3. Láthatod, ahogy a gyufaszál meg-megrándul az alatta lévõ ér lüktetésének ütemére. Ha nem mozog, akkor szedd le a gyurmadarabot, és próbáld kissé jobbra vagy balra csúsztatni. Megvan? Remek.

4. Most fogd a stopperórát és állítsd 1percre, és számold meg, hányszor rándul meg a gyufaszál egy perc alatt. Ha nincsen stopperórád, kérd meg az egyik barátodat, hogy mérje az idõt normál órával: te csak a gyufaszál mozgását, azaz a szívverésedet számold, míg a barátod arra ügyeljen, hogy mikor telik le a perc.

5. Hány szívverést számoltál? Egy felnõtt átlagos szívverése percenként 60?80, a gyereké pedig 80?100.

6. Most távolítsd el a gyurmát, és 2 percig végezz intenzív testgyakorlatokat. Csinálhatsz fekvõtámaszokat, felüléseket, ugrálhatsz, futhatsz egy helyben – bármi megteszi. Csak csináld 2 teljes percig.

7. Rakd vissza a gyurmadarabot és a gyufát a kezedre, és számold meg újra, hányszor ver a szíved 1 perc alatt.

8. Mennyivel nõtt meg a pulzusszámod? Hasonlítsd össze a saját eredményedet a barátaidéval, és alakítsatok ki rangsort a testgyakorlatok után kapott eredményeitekkel. A nyertes, azaz a legfittebb az lesz, aki a legalacsonyabb pontszámot érte el!

Glenn Murphy elsõ, Why is Snot Green? (Miért zöld a takony?) címû könyvét a londoni Science Museum munkatársaként írta meg. Azóta körülbelül húsz tudományt népszerûsítõ könyvet írt kisgyereknek és kamaszoknak – köztük a How Loud Can You Burp? (Milyen hangosan tudsz böfögni?) és a Space – The Whole Whizz-Bang Story (Az ûr – A teljes kozmikus sztori) címû bestsellereket.

Leave a Reply