A tegnapi Páris E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A tegnapi Páris E-KÖNYV

Letöltés A tegnapi Páris E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A tegnapi Páris E-KÖNYV.pdf
A tegnapi Páris E-KÖNYV.epub
A tegnapi Páris E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9789633769898
  • Cikkszám: 1049153
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A tegnapi Páris E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A tegnapi Páris E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tegnapi Páris E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tegnapi Páris E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A tegnapi Páris E-KÖNYV leírása

Ez a kötet Ady Endre franciaországi tanulmányait és cikkeit gyûjti egybe, melyeket 1905 és 1910 között, párizsi útjai alatt írt. Õ maga 1913-ban ki akarta adatni, címet is adott a tervezett kötetnek: A tegnapi Paris.
Ady írásaiból az élet forró leheletével ébred a tegnapi Párizs, festõk, írók, költõk, színészek Párizsa, a város fölött ott lebegnek élõn és halottan: Rodin, Carri?re, Verlaine, Rimbaud, Coquelin, Lecocq, Gauguin – és a többi, akikrõl a költõ vall.

Leave a Reply