A tanú szeme – DVD

Oldal tartalma:

A tanú szeme - DVD

Letöltés A tanú szeme – DVD könyvet pdf, epub és mobi

A tanú szeme – DVD.pdf
A tanú szeme – DVD.epub
A tanú szeme – DVD.mobi

  • Fibit Media Kft.
  • DVD
  • Kötés: tok
  • ISBN: 5999545588133
  • Cikkszám: 1064411
  • Nyelv: magyar 5.1,angol 5.1
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A tanú szeme – DVD

Töltse le az ingyenes PDF A tanú szeme – DVD fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A tanú szeme – DVD PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A tanú szeme – DVD (pdf, epub és mobi)

A tanú szeme – DVD leírása

"Stephen-t (Ewan McGregor – Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars – A Sith-ek bosszúja), a tengerentúlon dolgozó brit titkosügynököt (akit szakmai körökben csak SZEMnek hívnak) új feladattal bízzák meg: egyik felettese fiát kell megfigyelnie, mivel erős a gyanú, hogy nagy mennyiségű pénzt sikkasztott. Stephen a fiú nyomába szegődik, ám még mielőtt bármilyen bizonyítékot találhatna, brutális gyilkosság véletlen SZEMtanújává válik. A férfit azonnal megbabonázza az elkövető nő, akinek ettől kezdve valóságos megszállottjává lesz. Követni kezdi a titokzatos hölgyet, az állandóan új külsőt és SZEMélyazonosságot felvevő Joannát (Ashley Judd – Kettős kockázat, A gyűjtő, Tiszta ügy, Függőség), hogy aztán a több éven keresztül és egész Amerikán átívelő hajsza befejeztével végre SZEMtől SZEMben is találkozhassanak.

Marc Behm regényét 1983-ban Franciaországban Végzetes kaland címmel Claude Miller már feldolgozta. Stephan Elliott, a Szigorúan piszkos ügyek és a Priscilla, a sivatag királynőjének kalandjai ausztrál születésű rendezője elődjénél különösebb és egyedülállóbb változatot készített. A tanú szeme egyszerre thriller, akciófilm, valamint különös szerelmi történet. Még a mellékszerepekre is olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Patrick Bergin (Robin Hood, Egy ágyban az ellenséggel, Férfias játékok), a Beverly Hills 90210 sorozatban szereplő Jason Priestley, az énekesnő k. d. lang, vagy az 1970-ben az Anna ezer napjáért Oscar-jelölt Geneviéve Bujold (Egy másik férfi, egy másik nő, Kóma, Kötéltánc, Két test, egy lélek)."

Szereplők:

Ewan McGregor, Ashley Judd, Patrick Bergin, Genevičve Bujold

 

Posted in DVD

Leave a Reply