A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet

Oldal tartalma:

Karl May - A sziklavár I. - Karl May indián történetek sorozat 19. kötet

Letöltés A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet könyvet pdf, epub és mobi

A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet.pdf
A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet.epub
A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet.mobi

A könyv részletei A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet

Töltse le az ingyenes PDF A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet (pdf, epub és mobi)

A sziklavár I. – Karl May indián történetek sorozat 19. kötet leírása

E mű a szerző Satan und Ischariot című trilógiájának első kötete. Csorbítatlanul, teljes fordításban most jelenik meg először Magyarországon. Főszereplői Karl May legismertebb regényalakjai: Winnetou, Old Shatterhand és a többiek, akiknek legújabb kalandjait kísérhetjük végig a könyv lapjain.

Gátlástalan, emberi mivoltukból kivetkőzött gazfickók kivándorlókat toboroznak Európában és a gyors meggazdagodás ígéretével csábítják őket Amerikába, ahol ültetvényeken vagy bányákban dolgoznak majd. Még útiköltségeiket is megelőlegezik…
Old Shatterhandnek is jól fizető, kényelmes állást kínálnak, de a felajánlott munkalehetőség gyanút kelt benne…
Német telepesek egy csoportjával utazik nyugat felé. Hamarosan világossá válik előtte, hogy mindannyiukat ugyanaz az ember szerződtette, és próbálja meggyőzni honfitársait, hogy egy minden hájjal megkent emberkereskedő karmaiban vannak. Sikertelenül.
Testvérével, Winnetouval a gazemberek nyomába ered. Feladatuk nehéz. Hogy lehetne megóvni a kivándorlókat s közben ártalmatlanná tenni a gonosztevőket, akiket a terület két rivális indián törzse közül az egyik hathatósan támogat? Szövetségre lépnek a másikkal…
Gyors egymásutánban következnek az események. Tanúi lehetünk egy indián törzsfőnök és egy kereskedő gyönyörű lánya közötti szerelem ébredésének, majd megismerkedünk a bányával, ahol a kivándorlókat akarták rabszolgák módjára dolgoztatni.
Később is izgalmas kalandokban lesz részünk. Indián párharc, egy farm megtámadása és felégetése, végül egy ügyes cselvetés, amivel sikerül az egyik emberkereskedőt fogságba ejteni. Erre aztán indián szövetségesei elpártolnak tőle. Galád terveit nem tudta valóra váltani.
Hőseink a kivándorlókat Texasba kísérik, ahol később földet vásárolhatnak és békében munkához láthatnak saját gazdaságukban.
Winnetou igaz barátja és testvére, Old Shatterhand kíséretében az apacsok törzséhez indul a Gila-folyó vidékére..

Leave a Reply