A szerelem kémiája

Oldal tartalma:

Krystal Sutherland - A szerelem kémiája

Letöltés A szerelem kémiája könyvet pdf, epub és mobi

A szerelem kémiája.pdf
A szerelem kémiája.epub
A szerelem kémiája.mobi

A könyv részletei A szerelem kémiája

Töltse le az ingyenes PDF A szerelem kémiája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szerelem kémiája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szerelem kémiája (pdf, epub és mobi)

A szerelem kémiája leírása

Henry Page még sohasem volt szerelmes… Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem. Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni.
Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy végzetesen beleszeretett a lányba. Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ám aki azt gondolja, hogy ez egy átlagos szerelmi történet, az nagyon téved!

,,Krystal Sutherland remek bemutatkozó regénye egyaránt hat az észre és a szívre, és meggyőzően emlékezetet arra, milyen keserédes boldogságot jelent az első szerelem."
Amazon

,,John Green világa találkozik Rainbow Rowellével ebben az első szerelemről, összetört szívekről és az azokat ismét összeforrasztó erőkről szóló csodálatos történetben."
Barnes and Noble

,,A könyv sokkal mélyebbre merészkedik, mint egy átlagos gimis szerelmes történet. Szellemes szójátékokkal és Henry vonzó visszafogottságával megnyeri magának azokat, akik szerették Stephen Chbosky Egy különc srác feljegyzései és John Green Csillagainkban a hiba című regényét."
School Library Journal

,,A szerelmes történetet egyenlő részben vegyül reménnyel és baljós félelemmel. Érzelmileg magával ragadó és megrázó."
Kirkus Reviews

,,Sutherland lebilincselő és emlékezetes pillanatokkal tölti meg a történetet, és kifejezőn mutatja be a szerelem és a gyász bonyolultságát."
Publishers Weekly

Leave a Reply