A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész

Oldal tartalma:

Carrie Cooper - A szemtanú - Lili Green-sorozat 1. rész

Letöltés A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész könyvet pdf, epub és mobi

A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész.pdf
A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész.epub
A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész.mobi

A könyv részletei A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész

Töltse le az ingyenes PDF A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész (pdf, epub és mobi)

A szemtanú – Lili Green-sorozat 1. rész leírása

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát?

Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.

Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Leave a Reply