A sötétség mélyén E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A sötétség mélyén E-KÖNYV

Letöltés A sötétség mélyén E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A sötétség mélyén E-KÖNYV.pdf
A sötétség mélyén E-KÖNYV.epub
A sötétség mélyén E-KÖNYV.mobi

  • 0 oldal
  • eISBN: 9786155303340
  • Cikkszám: 1037696
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A sötétség mélyén E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A sötétség mélyén E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sötétség mélyén E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sötétség mélyén E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A sötétség mélyén E-KÖNYV leírása

Joseph Conrad klasszikus regényében Marlow – miközben hajója a dzsungelben halad elõre a folyón – egyre mélyebbre hatol az emberi lélek sötét bugyraiba. Haza kell hoznia a legeredményesebb elefántcsontbegyûjtõt, Kurtzot, akit egyesek csodálnak és tisztelnek, mások õrült vadállatnak tartanak. Ami a távolból különc és érthetetlen, ebben a világban esély a fennmaradásra?

A regénybõl számos híres feldolgozás készült: Francis Ford Coppola Apokalipszis most címû filmje két Oscar-díjat s további hat jelölést kapott. Ebben a filmben Kurtz szerepét Marlon Brando, egy másfél évtizeddel késõbbi feldolgozásban John Malkovich alakította. Orson Welles rádiójátékban dolgozta fel a történetet, mely Cseh Tamás, Másik János és Bereményi Géza Angol regény címû dalának is ihletõje volt. A sötétség mélyén – mely az Alinea Kiadó Klasszik sorozatának elsõ kötete – most felújított fordításban jelenik meg.

Leave a Reply