A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása

Oldal tartalma:

Karl Weinfurter - A sikeres élet titka - Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása

Letöltés A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása könyvet pdf, epub és mobi

A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása.pdf
A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása.epub
A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása.mobi

  • Hermit Könyvkiadó
  • Életmód
  • 104 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155342059
  • Cikkszám: 1035429
  • Nyelv: magyar hu-HU

A könyv részletei A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása

Töltse le az ingyenes PDF A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása (pdf, epub és mobi)

A sikeres élet titka – Az egészség, a boldogság és a harmónia elsajátítása leírása

Aki ismeri a misztikus koncentráció eredményét, elhiszi nekem, hogy a gondolatok mindenhatóak. Ha megőrizzük gondolati erőnket a legnagyobb probléma idején is – amelynek megoldása az ember feladata, tehát a földi ember egyesítése az Istennel –, akkor a kisebb dolgok a gondolati erő számára már csak játékszerek lesznek. A gondolati erő minden erő közül a legfinomabb, legtartósabb hatású a látható és a láthatatlan világ összes ereje.

Minden erőnek két pólusa van: egy megerősítő (pozitív) és egy ellenző (negatív). Mindkettőt egyaránt lehet jó és rossz célokra is használni. A gondolati erőt is sokféleképpen lehet rosszul használni. Manapság sok semmirekellő teszi ezt, főleg a telepátia segítségével, hogy elérje egoista céljait, vagy azért, hogy ártson felebarátjának.

E kártevők ellen nincs más védelmet nyújtó eszköz, csak a jó gondolat küldése minden teremtmény számára, mindegy, hogy barát vagy ellenség, ismerős-e vagy sem. Ezt a legnagyobb őszinteséggel kell naponta gyakorolni.

Leave a Reply