A siker tervezhető

Oldal tartalma:

Limpár Imre - A siker tervezhető

Letöltés A siker tervezhető könyvet pdf, epub és mobi

A siker tervezhető.pdf
A siker tervezhető.epub
A siker tervezhető.mobi

  • Kossuth Kiadó Zrt.
  • Életmód
  • 256 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789630992787
  • Cikkszám: 1065379
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A siker tervezhető

Töltse le az ingyenes PDF A siker tervezhető fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A siker tervezhető PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A siker tervezhető (pdf, epub és mobi)

A siker tervezhető leírása

"Hiszem, hogy mindig van másik út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás."

Sikeres bárki lehet, de mégsem akárki. E könyv annak íródott, aki hajlandó végre kezébe venni a sorsát. Célom az volt, hogy mindenki számára biztonságos eszközöket nyújtó írást adjak az olvasók kezébe, hogy miként szabadulhatunk meg a pörgés rabigájából, hogy az életünk ne csak hajsza legyen, ahol mások életét éljük és céljait valósítjuk meg, hanem ahol végre merünk magunkra fókuszálni, s mindezt nem fogcsikorgatva, hanem derűsen, mosolyogva. Hiszek abban, sőt tudom, hogy mindez lehetséges.

Ha valaki közelít a sikerhez az üzleti életben, a tapasztalatok szerint sokszor elér egy kritikus lélektani határponthoz, és nem érti, miért nem képes áttörni a falakat, holott elvben minden módszert ismer. Ellenben ha valaki a lélektan felől közelíti a siker birodalmát, megint csak az ürességbe markol, mert pszichés felismeréseinek nem lesz a hétköznapokba ültethető konkrétuma.

Ez a könyv a hogyanokról szól.

Leave a Reply