A siker kézikönyve

Oldal tartalma:

Robin Sharma - A siker kézikönyve

Letöltés A siker kézikönyve könyvet pdf, epub és mobi

A siker kézikönyve.pdf
A siker kézikönyve.epub
A siker kézikönyve.mobi

  • Trívium kiadó
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 224 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155334382
  • Cikkszám: 1044293
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A siker kézikönyve

Töltse le az ingyenes PDF A siker kézikönyve fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A siker kézikönyve PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A siker kézikönyve (pdf, epub és mobi)

A siker kézikönyve leírása

Nemzetközi bestseller A szerzetes, aki eladta a Ferrariját 40 ország sikerszerzőjétől
Belefáradtál a kisstílűségbe? Úgy érzed, többre vagy hivatott? Készen állsz a látványos, lélegzetelállító sikerre, legvadabb álmaid valóra váltására, arra, hogy életed és munkád kiemelkedjen az átlagból? Ha igen, ez az úttörő kötet a Te számodra íródott!
Robin Sharma a földteke egyik legjobb sikertanácsadója, olyan valaki, akinek gondolataira neves vállalatok igazgatói, vezető cégtulajdonosok, rocksztárok és koronás fők figyelnek oda. Ügyfelei között ott találjuk a Fortune 500 élvonalbeli cégeit. Sharma könyve közelebb visz megálmodott életedhez, mint valaha is remélted. Segítségével megvalósíthatod önmagadat és felébresztheted, ami a legjobb benned. 101 lépésben megismertet azokkal a technikákkal, taktikai fogásokkal és módszerekkel, amelyek Sharma egyéni és céges ügyfeleit is velejéig átformálták. Most megosztja titkait az olvasóval, hogyan legyen bárki világklasszis a személyes és szakmai életben.
Átütő erejű és gyakorlatias kézikönyve bombabiztos recept arra, hogy mindenki a legjobbat hozza ki magából, megvalósítsa álmait..
Robin Sharma könyvei a világon emberek millióinak gondolkodását és életét változtatták meg." (Paulo Coelho)
Robin Sharma 15 éve a világ legkiemelkedőbb tanácsadóinak egyike a szervezeti és személyes életvezetés terén,aki olyan módszert tud, mely sikerrel kecsegtet az élet minden terén olyan cégek és szervezetek kérték fel mint Microsoft,a Nike, a FedEx,a NASA,az IBM és a Fiatal Elnökök Szervezete.Könyvei világszerte bestsellerek lett. A szerzőnek a Kiadónál megjelent könyvei : A rang nélküli vezető, A szerzetes aki eladta a Ferrariját, Ki fog majd érted sírni?

Leave a Reply