A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás)

Oldal tartalma:

Jack Canfield - A siker alapelvei - Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás)

Letöltés A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás) könyvet pdf, epub és mobi

A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás).pdf
A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás).epub
A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás).mobi

  • Édesvíz Kiadó
  • Társadalomtudomány
  • 608 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789635299188
  • Cikkszám: 1069558
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás)

Töltse le az ingyenes PDF A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás) (pdf, epub és mobi)

A siker alapelvei – Valósítsd meg álmaid, és érd el a kitűzött célokat (bővített kiadás) leírása

CSAK ANNYIT KELL TENNED, HOGY ELDÖNTÖD, MIT IS AKARSZ VALÓJÁBAN, HISZEL BENNE, HOGY MEGÉRDEMLED, ÉS ALKALMAZOD E KÖNYV ALAPELVEIT – ÉS A SIKER A TIÉD!

Hogyan jussunk el onnan, ahol épp tartunk, oda, ahol tartani szeretnénk? Nem más, mint Jack Canfield szegődik mellénk segítőnek, és ha valaki, Amerika legnépszerűbb motivációs trénere tudja, mi a siker képlete. A népszerű szakember az elmúlt 30 évben különféle amerikai nagyvállalatok felkérésének eleget téve a sikerre és céljaik elérésére trenírozta tanítványait. 

ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!

Jack Canfield könyve megjelenése óta több mint 500 000 példányban fogyott világszerte! A mára már klasszikusnak mondható sikerkalauz szinte minden hasonló témájú könyv alapjául szolgált. Kétségkívül alapmű a maga területén, amin keresztül a szerző emberek százezreit segítette a magabiztos sikerhez! Ez az új kiadás 100 új oldalnyi ismeretanyagot tartalmaz, többek között egy új fejezetet: SIKER A DIGITÁLIS KORBAN címmel.

Ez a praktikus és azonnal cselekvésre buzdító új kiadás Jack Canfield több mint 40 éves, hatalmas tapasztalatának esszenciája. Nem kevesebb mint 67 olyan időtálló alapelvet sorakoztat fel, amelyet sikeres emberek alkalmaztak a történelem folyamán. A vállalatigazgatók, világklasszis sportolók, hírességek és hétköznapi emberek emlékezetes és tanulságos történeteit felvonultató kötet azt a bizonyítottan bevált cselekvési tervet vázolja fel nekünk, amelyre támaszkodva biztos léptekkel haladhatunk majd álmaink felé!
A siker alapelvei megmutatja, hogyan növeljük az önbizalmunkat, miként birkózzunk meg a hétköznapok nehézségeivel, hogyan éljünk tevékeny, tartalmas életet, és valósítsuk meg minden álmunkat.

Jack Canfield Amerika első számú sikertanácsadója, trénere, nemzetközileg elismert vezető szakember az önfejlesztés és a teljesítménystratégiák területén. Több mint 150 könyv szerzője, illetve társszerzője. Könyvei 100 millió példányban 47 nyelvre lefordítva keltek el világszerte. A New York Times bestsellerlistáján egyidejűleg a legtöbb könyvvel rendelkező íróként ő tartja a Guinness-világrekordot!

Leave a Reply