A sárga sátán E-KÖNYV

Oldal tartalma:

A sárga sátán E-KÖNYV

Letöltés A sárga sátán E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

A sárga sátán E-KÖNYV.pdf
A sárga sátán E-KÖNYV.epub
A sárga sátán E-KÖNYV.mobi

  • 190 oldal
  • eISBN: 9789630000000
  • Cikkszám: 1046379
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A sárga sátán E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF A sárga sátán E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A sárga sátán E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A sárga sátán E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

A sárga sátán E-KÖNYV leírása

A gyerekkori virtus, a társaság biztonságát és szolidaritását a kocsmában keresõ és megtaláló ember függõsége, a szellemi, mûvészi teljesítmény mesterséges fokozása – mind az elhatalmasodó alkoholizmus egy-egy állomása, amelyet Jack London tûpontos lélekrajzi leírásban ábrázol. E rajz egyúttal a világirodalomban elsõként kíméletlen józansággal megalkotott önarckép a mámor foglyáról. 1913-as megjelenése óta szüntelen hivatkozási alap, egyúttal a modern irodalmi portré mûfaji remeke. A mû eredeti címe, John Barleycorn maga a megszemélyesített kísértés, „Árpajankó”. Elsõ magyar fordítása nyomán A sárga sátánként él a magyar köztudatban, s bár a könyv utóbb más címmel is napvilágot látott, kiadásunkban maradtunk a megszokott címnél.

A Kossuth Kiadó 15 kötetben jelenteti meg az életmû legjavát, megtoldva a sorozatot Irving Stone káprázatos Jack London-életrajzával.

Leave a Reply