A rendszerváltás családtörténetei

Oldal tartalma:

Barna Ildikó - A rendszerváltás családtörténetei

Letöltés A rendszerváltás családtörténetei könyvet pdf, epub és mobi

A rendszerváltás családtörténetei.pdf
A rendszerváltás családtörténetei.epub
A rendszerváltás családtörténetei.mobi

  • L’Harmattan Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 164 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634141167
  • Cikkszám: 1048744
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei A rendszerváltás családtörténetei

Töltse le az ingyenes PDF A rendszerváltás családtörténetei fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A rendszerváltás családtörténetei PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A rendszerváltás családtörténetei (pdf, epub és mobi)

A rendszerváltás családtörténetei leírása

Milyen ma a fiatalok biztonságérzete, és vajon milyen volt édesanyáiké huszonöt évvel ezelőtt, amikor ők megszülettek? Hogyan függ össze a társadalmi és az egyéni biztonság a fiatalok és a szülők életében? Vajon a szülők azt mondják-e, csinálják-e, amit valójában gondolnak a gyermekvállalásról? Mit is üzennek gyermekeiknek?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések állnak könyvünk fókuszában. A kutatás a korábbi makroszintű megközelítések mellett újdonságként a rendszerváltás társadalmi történéseit a mindennapokat megélő és a rendszerváltásban valóban érintett egyének/családok szemszögéből tárja fel. A könyv egy adott földrajzi környezetben a szociológia különböző eszközeivel igyekszik feltárni és elemezni a rendszerváltáskor született gyerekek és családjaik huszonöt évnyi történetét. A megközelítés nem hagyományos, ilyen-olyan módon eltorzított visszaemlékezésekre alapozó múltidézés, hanem az adott pillanatban és élethelyzetben feltett kérdésekre adott válaszokat teszi egymás mellé és vizsgálja a közben eltelt idő távlatában.

Leave a Reply