A ragyogó nap jóslatai

Oldal tartalma:

Caroline Smith - A ragyogó nap jóslatai

Letöltés A ragyogó nap jóslatai könyvet pdf, epub és mobi

A ragyogó nap jóslatai.pdf
A ragyogó nap jóslatai.epub
A ragyogó nap jóslatai.mobi

A könyv részletei A ragyogó nap jóslatai

Töltse le az ingyenes PDF A ragyogó nap jóslatai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A A ragyogó nap jóslatai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés A ragyogó nap jóslatai (pdf, epub és mobi)

A ragyogó nap jóslatai leírása

A ragyogó Nap vezesse életed.

Az életet adó Nap tekintélyes korongját az idők kezdete óta hódolat övezi.

A Nap eget átszelő szokásos pályáját őseink események előre jelzésére használták, majd ebből született meg, a ma ismert asztrológia.

Ezzel a gyönyörűen illusztrált kártyapaklival mostantól te is nyomon követheted a Nap égbolton átvezető útját, és segítségül hívhatod fényét életed irányításához.

A jóskártyáknak hét kártyaszíne van. Mindegyik egy adott, az asztrológiai zodiákuson áthaladó bolygót képvisel. A pakli megkeverése és a kártyák kiválasztása után bármely kérdésedre útmutatást kapsz. Ez az élvezetes rendszer életed minden kérdésére rávilágít.

 

–         84 lenyűgöző és szimbolikus kártya

–         144 oldalnyi illusztrált használati útmutató

Pontos és érzékletes jóslatok

Leave a Reply